PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

Laurèdia en Comú confia en poder derrotar als liberals

Vidal reitera la necessitat de gestionar amb «seny» els comptes comunals

Per EL PERIÒDIC

El cap de llista de Laurèdia en Comú, Josep Vila.
El cap de llista de Laurèdia en Comú, Josep Vila. | LC
Laurèdia en Comú va tancar ahir campanya mostrant-se optimista sobre la possibilitat de poder canviar el color polític a la parròquia. 
Vila va posar de relleu que «han estat dies intensos i molt interessants perquè hem pogut copsar les inquietuds de la gent». 
L’excònsol va destacar que en el porta a porta nombrosos ciutadans els van fer arribar «el desig de canvi perquè la parròquia ha d’agafar un rumb diferent a l’actual per tornar a tenir força i vida». 
 
PRINCIPALS MESURES / Entre les principals actuacions que LC tirarà endavant cas de guanyar les eleccions hi ha la creació d’una cota 900 de Naturlandia, al mateix poble de Sant Julià, on hi hauria una primera activitat vinculada amb el riu i la venda de tiquets per atraure gent i generar trànsit de visitants. El cap de llista de LC va indicar al respecte que «Naturlandia ha de baixar fins al poble perquè sinó no compleix la seva missió, que és la de donar vida als comerços, hotels, restaurants i establiments en general de la parròquia». Vila va valor deixar clar que l’atracció hauria d’estar destinada als nens, a més de tenir un mitjà de transport per portar als visitants a les cotes altes del parc el que permetria «donar vida a la parròquia». 
 
Una altra de les actuacions prioritàries és «la gestió amb seny dels comptes comunals per eixugar el deute en uns 7 milions d’euros durant el proper mandat i reduir-lo dels 22 milions actuals a com a màxim 15». Les noves activitats que planeja –no només la de la proposada cota 900, a Sant Julià– seran suficients, en la seva opinió, per quadrar ingressos i despeses i arribar a l’equilibri financer.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT