PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El web del Tribunal Constitucional ja es troba totalment restablert

El portal, que dimecres mantenia senyals d’atac, mostra ja normalitat

Per Iván Álvarez

El web ‘tribunalconstitucional.ad’
El web ‘tribunalconstitucional.ad’ | El Periòdic
El rastre dels hackers que han estat actuat aquests dies contra diferents pàgines institucionals del Govern sembla, ara sí, totalment esvaït. El web tribunalconstitucional.ad, que encara mostrava senyals de l’atac cibernètic el matí d’ahir dijous, va quedar restablerta totalment a la tarda i va poder recobrar la seva normalitat. Durant el matí, i mentre s’estaven duent a terme els treballs correctors per esmenar l’atac dels hackers, el web del Tribunal Constitucional, tal i com havia passat amb altres portals, es redirigía automàticament a agenda.ad.
Un cop restaurades totes les pàgines, des de l’Executiu s’assegura que segueix obert el procés d’investigació i que, de moment, tot sembla controlat.
Neguit Liberal/ El Grup Parlamentari Liberal ha adreçat fins a 23 preguntes a la sindicatura per tal que el Govern contesti per escrit les qüestions plantejades i derivades de l’atac cibernètic. 
La bancada liberal mostra, entre d’altres neguits, quantes pàgines i quines es van veure afectades, quan es va detectar l’atac, quan es va avisar a la Policía, si ha hagut fuita d’informació d’algun tipus i si pot el Govern garantir la seguretat d’aquí en el futur.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT