PUBLICITAT

Andorra La Vella

La capital fa 28 activitats per als infants durant les vacances escolars

En total hi ha 1.315 places disponibles per als tres períodes d’esbarjo

Per EL PERIÒDIC

Un grup d’infants entra a un centre escolar d’Andorra.
Un grup d’infants entra a un centre escolar d’Andorra. | EL PERIÒDIC
Andorra la Vella va comunicar ahir el programa de les activitats infantils que es faran durant els períodes de vacances escolars des del mes de gener fins al mes de juny. D’aquesta manera, el comú farà un total de 28 activitats distribuïdes per a cada període: vuit activitats per les vacances de Carnaval, 11 activitats per les vacances de Setmana Santa i nou activitats per les vacances de Primavera. Així mateix, hi haurà 1.315 places disponibles per als tres períodes: 385 places per les vacances de Carnaval, 600 places per les vacances de Setmana Santa i 330 places per les vacances de Primavera
 
Les dates d’obertura de les inscripcions són: el 25 de gener per les vacances de Carnaval, el set de març per les vacances de Setmana Santa i el dos de maig  per les vacances de Primavera, donant així diverses opcions per a tots els infants.
D’altra banda, aquest programa d’activitats ha estat dissenyat conjuntament pels departaments de Social i d’Esports del Comú d’Andorra la Vella per tal d’oferir activitats destinades a infants i joves a partir dels dos anys i mig i fins als quinze anys d’edat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT