PUBLICITAT

Andorra la Vella

Cinca: «L’AREB tindrà de forma imminent l’informe de PwC»

El ministre reconeix que Vall Banc no disposa encara de corresponsals internacionals

Per Iván Álvarez

Imatge d'una façana de Banca Privada d'Andorra
Imatge d'una façana de Banca Privada d'Andorra | Tony Lara
El ministre Cinca va informar ahir que l’AREB disposarà de manera «imminent» de l’informe de (PwC) i que aquesta serà la clau que permetia l’Agència decidir en quin moment es farà el traspàs dels clients i els actius a Vall Banc, un pas que es farà de «manera conjunta i no esglaonadament», va explicar. 
També va reconèixer que Vall Banc no disposa encara de corresponsals internacionals, tot i que els gestors del banc pont estan treballant amb diverses entitats –entre elles CaixaBank– per tal de resoldre la situació. El portaveu del Govern va apuntar que era «lògic» que es pensi en corresponsals que coneguin el mercat andorrà, tot i que fonts de l’entitat catalana van desmentir, en declaracions a ATV, que s’hagués arribat a cap acord. Cinca va insistir que no tenia constància que s’hagués rebut cap resposta per part de CaixaBank «ni en positiu ni en negatiu».
 D’altra banda, la comissió especial es va trobar ahir i es va estudiar com donar veu a l’entorn de BPA. Encara, però, no es va demanar la compareixença dels Cierco davant l’òrgan de seguiment.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT