PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdaguer mostra les pautes saludables d’alimentació

La conferència s’inclou en un nou format d’espectacle divulgatiu

Per ESTEFANIA GRACIA

El divulgador científic i terapeuta, Xevi Verdaguer, ahir.
El divulgador científic i terapeuta, Xevi Verdaguer, ahir. | EMILIO PRENAS
El divulgador científic i terapeuta expert en Psico-Neuro-Inmuno-Endocreinologia, Xevi Verdaguer va estrenar ahir a Escaldes-Engordany el cicle de conferències Transforma’t. La jornada, «integrada amb un nou format d’espectacle divulgatiu», segons va matisa Verdaguer, va aportar coneixements sobre la medicina integradora i la prevenció.
 
D’aquesta manera, a través de reproduccions visuals i la participació virtual d’artistes de l’humor, va mostrar com poder regular l’organisme intern de cadascú a través d’unes correctes pautes d’alimentació, unes pautes que «poden millorar la salut i el benestar de les persones per prevenir l’aparició de moltes malalties, entre elles, els processos inflamatoris crònics, que poden acabar en càncer», va destacar Verdaguer. 
 
Així mateix, l’oncòleg i director general mèdic de la Clínica Omega Zeta, Pere Gascón, va remarcar durant la presentació l’importància de comunicar i difondre la prevenció dels trastorns. 
 
Les conferències del cicle Transforma’t s’iniciaran a Barcelona el proper 15 de març, tot i ja haver-se estrenat a Andorra. La inauguració es va fer en part per la voluntat de la Clínica Omega Zeta de traslladar al Principat la seva missió: «oferir la medicina integradora capdavantera junt a la més innovadora tecnologia científica al màxim nombre de persones». 
I és que passat l’estiu, l’entitat té previst obrir una seu a Andorra per prestar els seus serveis. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT