PUBLICITAT

Andorra la Vella

Martí reconeix la falta d’informació en el cas BPA

El cap de Govern carrega contra els grups parlamentaris per la seva actuació amb l'afer

Per LÍDIA RAVENTÓS

Una de les oficines de BPA.
Una de les oficines de BPA. | TONY LARA
El cap de l’Executiu, Toni Martí, va reconèixer ahir en el seu discurs del Debat d’Orientació Política que «no sempre hem estat prou diligents a l’hora de facilitar la informació». «No sempre hem tingut clar on acabava el nostre deure de ser transparents i el nostre deure d’evitar que una excessiva mediatització del procés de resolució de la crisi posés en risc aquest mateix procés», va exposar.

Un reconeixement que va venir seguit d’un conjunt de retrets per l’actuació dels grups parlamentaris en el cas BPA. En particular, Martí va carregar contra el president d’SDP i advocat dels germans Cierco, Jaume Bartumeu, a qui va acusar de «trair la seva trajectòria política i d’utilitzar el partit que president per a la seva batalla particular». També va criticar fortament al secretari general del grup liberal, Amadeu Rossell, per dir que la intervenció de BPA havia estat una «estratègia pactada» entre Martí i el ministre de Finances, Jordi Cinca.

La millor oferta per Vall Banc/ En referència a la venda de Vall Banc a una entitat estrangera, el líder del Govern va assegurar que «suposa un millor horitzó per a bona part dels treballadors de l’antiga BPA» que si el banc hagués estat adquirit per una entitat del país, «ja que les entitats bancàries del país ja disposen d’una plantilla pròpia a Andorra». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT