Èxit del Karate Kobudo Alt Urgell en una competició als EUA

• Quatre dels representants del club van guanyar en les seves categories
IGNASI CERVERA
LA SEU D'URGELL

El Karate Kobudo Alt Urgell, en competició als EUA. Foto: EL PERIÒDIC

El Club Karate Kobudo Tradicional de l'Alt Urgell ha obtingut aquest mes un èxit sorprenent en un campionat disputat als Estats Units. L'entitat urgellenca va sumar diversos podis al Campionat Nacional de la Traditional Karate Federation (TKFI), celebrat a Trumbull (Connecticut).

Més concretament, en la modalitat de kata (tècnica), Gerard Gombau i Gerard Castillo van guanyar en les respectives categories Intermediate i Novice, en la franja de set a nou anys. En el mateix grup, Sergi Manzanas va quedar segon. A la franja de 10 a 14 anys, Carla Pons també va obtenir un segon lloc a la categoria novice, i Marc Fierro va guanyar en intermediate.

Mentrestant, en el grup de 15 a 18 anys, Ingrid Castillo va ser tercera en Intermediate i Joan Lara va obtenir la medalla de plata en Advanced. I en la competició d'adults, Alex Moreno es va proclamar campió en Internmediate. Aquests èxits es van repetir en la modalitat de kumite (combat), amb nous triomfs de Gerard Gombau i Jordi Castillo i tercers llocs per a Gerard Castillo i Àlex Moreno. En total, fins a sis medalles d'or, tres medalles de plata i tres més de bronze.