PUBLICITAT

La Festa Major de la Seu inclou fins a 26 activitats esportives

  • Bàsquet, futbol, golf, submarinisme, BTT i esquí de rodes, entre les propostes
  • El programa preveu una ascensió al Salòria per recordar el primer Everest català
IGNASI CERVERA
LA SEU D'URGELL

Periodic
El regidor d'Esports, Lluís Biosca, en la presentació de les activitats. Foto: AJUNTAMENT DE LA SEU D'URGELL

La Festa Major de la Seu d'Urgell presenta aquest any fins a 26 activitats esportives diferents. Ahir va ser presentat el programa d'activitats Esport&Festa, a càrrec del regidor d'Esports, Lluís Biosca.

Malgrat que la retallada pressupostària també ha afectat la confecció de la programació lúdicoesportiva, els urgellencs podran escollir entre un total de 26 activitats diferents. Tanmateix, sí que s'ha suprimit del programa l'exhibició de trial i els balls llatins. Biosca va destacar com a novetat l'ascensió al pic de Salòria (2.789 metres), organitzada per la Unió Excursionista Urgellenca (UEU), dins de la commemoració del 25è aniversari de la primera ascensió catalana a l'Everest, que va capitanejar Conrad Blanch. La iniciativa, promoguda per la FEEC i TVC, inclou l'ascens a 25 cims catalans aquest cap de setmana. A tots els participants se'ls lliurarà una butlleta de validació segellada.

L'ampli ventall d'activitats pretén "arribar al màxim possible a tots els ciutadans de la Seu, a totes les franges d'edat, ja que la programació ofereix un esport majoritàriament lúdic", va declarar Lluís Biosca. El responsable d'Esports va remarcar el suport dels clubs esportius, els espònsors i tot el personal de l'Ajuntament. L'oferta inclou bàsquet 3X3, futbol set, golf, bateig de submarinisme, cursa de roll ski, cursa d'orientació, concurs social de petanca, campionat d'escacs, exhibició de taekwondo, passejades a cavall, exhibició de karate, gimcana de colles, exhibició de ball country, pedalada popular, festa aquàtica, tirada popular, cursa de deu quilòmetres, matinal esportiva i iniciació al kàrting. I com ja és tradicional, hi haurà partits de pretemporada del CF Castellciutat, el FS Seu Sport i La Seu FC. Pel que fa al campionat de bàsquet 3x3, el futbol-7 i la gimcana, els interessats s'hauran d'inscriure al Palau d'Esports i dipositar una fiança de 20 euros, que se'ls tornarà un cop acabada la competició.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT