PUBLICITAT

Els contraris a la MAT volen tallar Comiols pel pont de la Mercè

  • La plataforma creu que així es coneixerà a Barcelona el rebuig a l'autopista elèctrica
  • El col.lectiu lamenta l'absència de polítics locals a la reunió per preparar la protesta
IGNASI CERVERA
LA SEU D'URGELL

Periodic
Una reunió recent de membres de la Plataforma contra l'Autopista Elèctrica. Foto: ACN

La Plataforma contra l'Autopista Elèctrica a Tremp estudia tallar la carretera de Comiols tot coincidint amb el Pont de la Mercè, jornada festiva a Barcelona, el 24 de setembre.

Més concretament, els veïns del Pallars Jussà volen així que els conductors de la capital catalana coneguin el rebuig al projecte per fer passar per la comarca una línia de molt alta tensió de 400.000 volts. Una qüestió que fins ara ha tingut molt poca repercussió en els mitjans d'abast nacional, malgrat la mobilització que ha generat a la comarca. També s'ha decidit fer accions informatives i judicials.

Les mesures es van debatre en el transcurs d'una reunió celebrada dimarts passat a la nit. Tot i l'interès que va despertar la jornada, l'absència de polítics va molestar la majoria de membres de la Plataforma. Tot i que han reconegut que no se'ls havia convocat personalment, els impulsors lamentaven que els representants públics locals no mostressin interès per assistir-hi, tenint en compte la preocupació que el projecte genera entre la població de la zona.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT