PUBLICITAT

Campanya de prevenció de drogues a les Festes de la Seu

  • La divulgació la farà 'Som.Nit' Creu Roja, que és un projecte d'acció directa
  • L'Oficina Jove de l'Alt Urgell instal.larà un estand informatiu durant el 'Seu Trònic'
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
L'estand informatiu que instal.larà Som.Nit. Foto: AJUNTAMENT DE LA SEU

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell, en el marc de la Festa Major, ha organitzat pel pròxim diumenge, 29 d'agost, la instal.lació d'un estand informatiu de prevenció de drogues i conductes de risc just a l'entrada del poliesportiu municipal, espai on tindrà lloc el Seu Trònic a partir de les 12 de la nit i fins les quatre de la matinada.

Així, en aquest estand els i les joves que assisteixin en aquest concert de música electrònica que se celebra durant la Festa Major de la Seu --protagonitzat per diversos DJ de la capital alturgellenca -- trobaran tot tipus de material informatiu sobre prevenció i reducció de riscos en el consum de drogues.

Aquesta campanya informativa al Seu Trònic la portarà a terme Som.Nit Creu Roja, que és un projecte d'acció directa, d'informació, prevenció i reducció de riscos en el consum de drogues adreçat a joves. Som.Nit intervé en espais d'oci nocturn, on ubiquen estands amb informació sobre prevenció i reducció de riscos, com a intervenció bàsica. A més, Som.Nit realitza com a complement de la intervenció bàsica activitats complementàries com ara anàlisi de substàncies (testing), proves d'alcoholèmia, performances, tallers, etcètera.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT