PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Beca de l’OMT Themis per estudiar un postgrau

Per sol·licitar la beca les persones han de tenir nacionalitat andorranao tenir residència legal i vigent a Andorra d’un mínim de cinc anys consecutius

Per EL PERIÒDIC

Uns turistes passegen pel país.
Uns turistes passegen pel país. | TONY LARA
La Fundació OMT Themis, responsable del programa d’educació i formació de la Organització Mundial del Turisme (OMT), ofereix una beca per cursar un dels dos postgraus del Màster OMT-UOC Estratègia i gestió sostenible de les destinacions turístiques. Els postgraus són Planificació i gestió de les destinacions turístiques i Màrqueting i comunicació de les destinacions turístiques, que s’impartiran a partir del 19 d’octubre, en línia i en castellà, a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). L’OMT Themis entén que en «un context de creixent complexitat exigeix nivells molt elevats de professionalitat i coneixement, i habilitats específiques per treballar en entorns virtuals, internacionals i multiculturals». 
 
Per sol·licitar la beca, les persones que postulin han de tenir nacionalitat andorrana (i residir al país) o tenir residència legal i vigent a Andorra d’un mínim de cinc anys consecutius, i acreditar un nivell B2 de castellà. El formulari d’inscripció s’ha d’omplir al web de la Fundació OMT Themis abans del 15 de setembre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT