PUBLICITAT

Andorra La Vella

Gili interroga el Govern sobre el concurs pel transport públic

La consellera demana documentació com contractes i informes

Per EL PERIÒDIC

Un autocar circula pels carrers de Santa Coloma.
Un autocar circula pels carrers de Santa Coloma. | TONY LARA
La consellera socialdemòcrata Rosa Gili entra en la polèmica desvetllada per les dues empreses que en l’actualitat gaudeixen de l’explotació de les línies de transport de passatgers a nivell interparroquial.

A través d’una missiva entrada ahir al Consell General, Rosa Gili sol·licita al Govern documentació diversa relacionada amb el plec de bases al què les empreses interessades en el transport públic interurbà s’han d’acollir per ser-ne les noves concessionàries a partir del setembre del proper any. Així, la consellera demana, en primer lloc, un informe valorat en més de 127.000 euros que, elaborat per la Universitat Politècnica de Madrid el 2004, es feien treballs d’assistència tècnica així com anàlisis previs. En darrer lloc sol·licita també tots els contractes que l’Executiu té amb les concessionàries.

Aquestes societats varen denunciar el passat dimarts greus deficiències en el concurs obert pel Govern, per la mancança d’establiment de «tarifes» i la consegüent impossibilitat de fer un càlcul per al futur i per tant presentar-se. Precisament, Gili demana també aquest document en la seva carta. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT