PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

La solidaritat de les empreses recull 4.000 €

La recaptació es destinarà als rescats de refugiats que fa Proactiva Open Arms

Per EL PERIÒDIC

Jornada solidària a Naturlandia
Jornada solidària a Naturlandia | NATURLANDIA
Durant el mes de juliol s’ha dut a terme una acció solidària per recaptar fons per la ONG Proactiva Open Arms. A través de les donacions a la fila 0, el sorteig benèfic i la jornada solidària a Naturlandia i l’acció d’Andbank s’han recaptat 4.132 euros que es destinaran a donar suport a les tasques de rescat que està duent a terme Proactiva Open Arms tant a les costes de Líbia com a Lesbos.   

Andorra ha dut a terme una acció solidària al juliol per ajudar els refugiats a través de l’ONG Proactiva Open Arm. Aquesta recaptació s’ha aconseguit a través de 750 euros amb la fila 0 (el conte corrent ha estat obert fins el 31 de juliol), 1.825 euros amb la venda de números del sorteig, 592 euros amb la aportació de Naturlàndia i 965 euros d’Andbank, que ha fet una donació de 5 euros per cada ‘like’ aconseguit a la pàgina de Facebook que es va crear per l’acció solidària (‘likes’ aconseguits fins el dia 16 de juliol).
 
Tot plegat és una mostra de la solidaritat dels ciutadans i moltes empreses del país, la col·laboració de les quals ha estat bàsica per aportar el granet de sorra a la dramàtica situació que viuen les persones que fugen dels seus països en guerra. 
 
L’ONG Proactiva Open Arms està formada per més de 100 voluntaris, i amb les accions que ha realitzat ha rescatat més de 140.000 persones. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT