PUBLICITAT

la massana

Pal-Arinsal ha facturat a l’estiu més del 30% que l’any passat

Per Esther Jover Martin

| Vallnord
La societat EMAP, explotadora de l’estació Pal-Arinsal, ja ha facturat en el que portem d’estiu un 30% més del que va fer l’estiu passat. La temporada està sent excel·lent, i s’espera «una facturació rècord a nivell d’estiu, que pot superar el milió d’euros», segons va avançar ahir el cònsol major, David Baró. «L’aposta és una estació oberta 10 mesos l’any, estiu i hivern, esquí i BTT. S’han fet inversions, moltes millores i s’ha de continuar així», va afegir. El Pla estratègic d’EMAP a 10 anys vista busca potenciar cada vegada més l’estiu i l‘hivern, i continuar incrementant els beneficis. 
 
Els comptes del comú cada vegada van millor. Durant la sessió de consell de comú celebrada ahir, els consellers, per unanimitat, van acordar alguns suplements de crèdit i alguna partida nova, ja que la caixa comunal disposa de diners per gastar durant el 2016.  «Quan fas el pressupost, preveus projectes i partides que vas adjudicant i van quedant romanents, i és important que a aquestes alçades, quan veus que hi ha romanents disponibles, puguis realitzar d’altres projectes i assolir el màxim d’execucions de la partida d’inversions», va dir Baró.
 
El cònsol va recordar que als bancs, el comú hi té dipositats 3 milions d’euros en tresoreria, «que ens permet, més enllà del pressupost, utilitzar-los per adquisicions de força major», i sense crear nou endeutament. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT