PUBLICITAT

Copa Catalana de Joves Promeses d’eslàlom a Arfa

La competició se celebrarà aquest dissabte vinent

El Cadí CK, a la Copa Catalana de Joves.
El Cadí CK, a la Copa Catalana de Joves. | Cadí, joves, eslalom, promeses
Arfa serà escenari aquest dissabte de la quarta prova de la Copa Catalana de Joves Promeses d’eslàlom. La competició es podrà veure a l’estadi d’aigües braves del poble.
La prova d’Arfa arriba just després de la tercera cita, que es va celebrar el cap de setmana passat a Ponts i en la qual el Cadí Canoë-Kayak va tornar a destacar amb un total de 17 podis. A nivell femení, Noemí Font i Aina Ferrer van fer el primer i el segon lloc tant K1 com en C1 infantil. En K1 aleví, el podi el van formar Mariona Garreta, Júlia Pueyo i Míriam Albertón. Garreta i Pueyo també van fer el primer i el segon lloc en C1 aleví. En K1 benjamí els primers llocs van ser per a palistes de l’AE Pallars, amb victòria per a Valèria Meira.
En les categories masculines, Aitor Fernandes va fer un tercer lloc en C1 infantil, nivell dominat pel Mig Segre amb els dos primers llocs per a Pau Gibert i Aleix Jou. En K1 infantil, Adrià Herreros i Aitor Fernandes van pujar al podi, només superats pel pontsicà Pau Gibert, que repetia triomf. En C1 aleví, amb victòria per al pallarès Jonc Hurtado, els urgellencs Marc Vicente i Manel Contreras van quedar segon i tercer respectivament. A la prova de K1 aleví, Contreras va guanyar i Vicente va repetir segon lloc, mentre que Hurtado va ser tercer. I en benjamins, Jan Vicente va guanyar tant el K1 com en C1.
D’altra banda, el Club Cadí Canoë-Kayak ha expressat públicament el condol per la mort, aquest dimarts, de Pere Framis Sánchez, un dels col·laboradors més actius de l’entitat al llarg dels darrers anys.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT