PUBLICITAT

Canillo

Els trenets elèctrics d’Incles han portat més de 13.000 persones

Els vehicles han aportat una gran quantiat d'ingressos a la parròquia

Per El Periòdic

Un dels trenets elèctrics que transporta passatgers a la Vall d’Incles, a Canillo.
Un dels trenets elèctrics que transporta passatgers a la Vall d’Incles, a Canillo. | Comú de Canillo
El Comú de Canillo ha informat del balanç d’ús dels dos trenets turístics –vehicles elèctrics– de la Vall d’Incles, un dels quals es va incorporar a l’estiu. Entre els dos trenets s’han comptabilitzat un total de 13.089 persones en un sol sentit (tant d’anada com de tornada) més els retorns, que es valoren en un 60% més.
 
Entre les 13.089 persones transportades, 766 han estat infants menors de 5 anys; 2.066, canalla d’entre 5 i 11 anys, i la resta, els majors d’11 anys, 10.257 persones. El trenets van funcionar del 18 de juny al 7 de setembre (82 dies), amb una ocupació mitjana de 244 persones per dia (un grau d’ocupació dels vehicles del 40% comptant anades i tornades; en un sol trajecte, el percentatge d’ocupació ascendeix al 80%).
 
LA MASSANA SOSTENIBLE / D’altra banda, el Comú de la Massana va notificar ahir que, a partir d’ara, els tècnics del departament de Manteniment del Comú de la Massana es desplacen amb una furgoneta elèctrica. L’adquisició del vehicle elèctric, per concurs públic, va en la línia del Conveni que van firmar els comuns amb el Govern, FEDA, les distribuïdores elèctriques, l’Automòbil Club d’Andorra i l’Associació de Vehicles d’Andorra. L’objectiu és la progressiva implantació del vehicle elèctric, per contribuir a la reducció de la contaminació. La Massana compta amb un punt de recàrrega al davant de l’edifici comunal i un altre a l’avinguda del Ravell.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT