PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vall Banc busca convertir-se en una referència mundial

El conseller delegat explica el nou projecte de transformació

Per El Periòdic

Interior d’una oficina de Vall Banc amb l’anterior logotip.
Interior d’una oficina de Vall Banc amb l’anterior logotip. | Tony Lara
El conseller delegat de l’entitat bancària Vall Banc, Christoph Lieber, ha explicat el nou projecte que té com a objectiu convertir el banc en una referència tant a Europa com a la resta del món. Per assolir l’objectiu, es va anunciar la recent signatura d’un acord amb una de les empreses referents a nivell mundial que, segons Lieber, «permetrà potenciar els serveis de Vallbanc, enfortint cadascuna de les peces de la seva cadena de valor».
 
En els darrers dies, el conseller delegat s’ha reunit amb les juntes directives de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra (CCIS), a més de les cites que mantindrà properament amb altres entitats representatives del país com l’EFA amb l’objectiu de poder donar la màxima difusió al projecte de transformació. El projecte, segons Lieber, «situarà l’entitat en el mateix nivell que els homòlegs suïssos o anglesos, oferint una amplitud i magnitud de serveis equiparable a les entitats de referència mundial».
 
Digitalització / Vall Banc, en un comunicat oficial, va anunciar que també es «fonamentarà en la digitalització dels processos mitjançant les noves tecnologies i en el compliment normatiu», amb l’objectiu d’acabar esdevenint «un model per a les altres entitats del sector».
 
A més, en les trobades empresarials, el conseller va posar de relleu que l’entitat «és un dels bancs millor capitalitzats d’Europa amb alts índex de liquiditat, que compleix normativament i té un bon model de negoci», assegurant que l’entitat «ho té tot».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT