PUBLICITAT

Andorra La Vella

El Govern avalua l’acceptació de les bicicletes elèctriques

L’Executiu tramet una enquesta a 700 ciutadans d’Andorra

Per EL PERIÒDIC

Bicicletes elèctriques de lloguer al Principat.
Bicicletes elèctriques de lloguer al Principat. | ÀLEX LARA
El Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat ha posat en marxa una enquesta pública mitjançant la qual es vol obtenir informació per avaluar de la concessió d’un servei de bicicleta elèctrica compartida. 
 
L’objectiu principal de l’enquesta és conèixer quins són els hàbits de transport dels ciutadans del Principat, «incidint en l’ús i la percepció respecte a la bicicleta com a mitjà de transport a Andorra», segons ha informat l’Executiu. 
 
D’aquesta manera es vol conèixer les necessitats de mobilitat de la població i mesurar la potencialitat d’ús de la bicicleta elèctrica. L’estudi també permetrà determinar els obstacles i aspectes a millorar per a la implementació de la bicicleta com a mitjà de transport al país.  
 
Metodologia / La metodologia de treball que s’ha emprat per elaborar l’estudi es basa en 700 enquestes telefòniques aleatòries a persones majors de 18 anys amb preguntes obertes. 
Les enquestes per telèfon es complementen amb d’altres realitzades a través d’Internet, en les que s’inclouen també trajectes amb Google Street o Maps.  
 
Aquesta acció s’emmarca dins l’estratègia global d’implantació de la mobilitat sostenible i compartida amb bicicleta elèctrica, iniciada amb la signatura d’un conveni de col·laboració entre Govern, els comuns i l’ACA el passat 21 de setembre i que es vol posar en funcionament durant el 2017. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT