PUBLICITAT

Bolvir

Rito Argentino, el luxe d'un bon restaurant argentí en un entorn inigualable

Andorra a Cullerades - Especial La Cerdanya

Per Andorra Foodie Guide


Entrar a Rito Argentino és transportar-te en l’espai i en el temps. La seva impressionant decoració i l’olor de la carn coent-se et fan pensar, d’entrada, que menjaràs de fàbula. La seva localització, l’establiment, la carta i l’interiorisme són la unió perfecta per crear un restaurant únic i inigualable.

Amb dos any de vida, ha sabut posicionar-se i apostar per una cuina poc present al nostre entorn, l’argentina, però defugint el classisme d’aquest tipus de restaurants i creant una marca pròpia. Això sí, com diu el seu nom, des del primer moment en què posem un peu a dins, ens transmeten quin és el ritual argentí a l’hora de menjar, de preparar la carn i de gaudir de l’àpat.

No és un restaurant de portes obertes, és per a grups i cal reservar per a un mínim de 8 persones, així doncs, et tanquen el restaurant per a tu, on podràs gaudir de l’indret (també tenen un jardí molt acollidor), de l’experiència que és menjar allí i del bon àpat que us espera, ja que ofereix una carta especialitzada en carns argentines i amb productes de gran qualitat. Destaquen també els seus acompanyaments verds, senzills pero alhora molt saborosos i les postres de creació pròpia, en què destaca el «pankeke de dulce de leche». Ah! I tot això acompanyat d’una bona sel·lecció de vins.

Sense cap mena de dubte, Rito Argentino és un d’aquells restuarants que has de visitar per a una ocasió especial, tant la Monica com el Mario, s’encarregaran del fet que aquesta experiència sigui de 10.

La nostra recomanació:

Qualsevol tipus de carn que demanis serà una bona elecció, però d’entre tot podem destacar el chuletón, la bondiola (de porc), el lechón, però el plat estrella és el corder a l’asador. Preparat amb el «rito» típic argentí, una tria que no deixarà indiferent a ningú.

Ideal per a dinars de família, celebracions i ocasions especials.

Punts forts i punts febles:

El punt fort són els productes de qualitat i el tracte personalitzat que fa que et sentis com a casa. Com a punt feble podríem destacar que el pa que presenten ja a l’inici del sopar, és millorable, i més en un entorn com la Cerdanya on hi ha tants forns de llenya.

L’atenció de què gaudeixes al Rito Argentino mereix una menció especial. Acollits i servits en tot moment pels seus propietaris, Monica i Mario, us sentireu com a casa.

Són dos argentins d’origen i catalans d’adopció, que van començar la seva aventura culinària fent càterings a cases particulars, fins que se’ls va ocórrer la idea de crear un espai com el que han fet.. Costa trobar llocs on el tracte sigui tan personalitzat i on t’obrin les portes de casa seva per fer un àpat a porta tancada.

Adreça
Rito Argentino, Talltorta, Bolvir. 17539 La Cerdanya, Catalunya

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT