PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Transformació digital i experiència, temàtica del Fòrum Empresa 2017

La quarta edició es farà dimarts de la setmana que ve a l’Art Hotel

Per El Periòdic

Vilana, durant una de les xerrades de la segona edició del Fòrum.
Vilana, durant una de les xerrades de la segona edició del Fòrum. | Andorra Telecom
Andorra Telecom ha triat dues temàtiques del màxim interès per a la quarta edició del Fòrum Empresa, com són l’experiència de client i la transformació digital. Aquesta jornada se celebrarà dimarts de la setmana que ve a l’Art Hotel d’Andorra la Vella sota el títol Transformació digital, reinventar-se o morir.
 
El director de Relacions amb el Client d’Andorra Telecom, Josep Vilana, es va mostrar convençut que les conferències encaixen amb els neguits de les empreses. «Molts dels negocis del país es troben immersos de ple en el debat sobre la necessitat de millorar l’experiència i percepció dels seus usuaris i de les possibilitats que l’ús de la tecnologia digital els atorga al marge de les dimensions i volum de negoci».
 
En aquest sentit, Vilana va apuntar que la qualitat dels conferenciants pot ajudar els assistents a disposar d’informació valuosa per decidir quin camí segueixen les seves empreses.
 
L’entrada al Fòrum és gratuïta però amb aforament limitat, per tant, és imprescindible confirmar assistència a través del número de telèfon 115.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT