PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cristiano Ronaldo, a la prellista de Portugal per al partit a Andorra

L’estrella del Reial Madrid està entre els 25 de la primera llista però encara pot ser un dels tres descartats

Per Iván Moure

Cristiano Ronaldo es toca el pit després de marcar un dels tres gols que va fer en el 5-1 de Portugal contra les illes Fèroe, el 2 de setembre passat.
Cristiano Ronaldo es toca el pit després de marcar un dels tres gols que va fer en el 5-1 de Portugal contra les illes Fèroe, el 2 de setembre passat. | UEFA.COM
El seleccionador de Portugal, Fernando Santos, va fer pública ahir la preconvocatòria per al partit que la vigent campiona d’Europa ha de jugar a Andorra el pròxim 7 d’octubre, en partit de la fase de classificació per al Mundial 2018. I la seva estrella, Cristiano Ronaldo, està entre els 25 escollits. Ja és un primer pas per desvetllar si finalment acabarà trepitjant la gespa de l’Estadi Nacional, tot i que encara falta per saber quins seran els tres descartats de la llista de 22 definitiva que acostuma a fer el seleccionador lusità.
 
Que vingui o no Ronaldo no és una qüestió que tregui la son a Koldo Álvarez. Els seus números i els títols que ha aconseguit el converteixen en un dels millors jugadors de la història indubtablement», apunta el seleccionador tricolor, «però també és cert que té recanvis de grans garanties com perquè no es noti la seva absència. Amb tot, després de vuit partits, Portugal és segon del grup B a tres punts de Suïssa, que ha guanyat tots els partits. El partit a Andorra no és que sigui cap tràmit, però Cristiano Ronaldo té una targeta groga i tres dies més tard, la campiona d’Europa rebrà a l’Estadi da Luz els helvètics, en un partit que decidirà el líder del grup. És possible que Santos no vulgui arriscar amb la seva estrella, que no seria estrany que caigués de la llista o fos suplent.
 
15 dels 25 jugadors de la prellista de Portugal van ser a la final de l’Euro que va coronar-la com a campiona en derrotar França a la pròrroga. Eder, l’autor del gol, està en aquesta llista. També Rui Patrício, Pepe, Fonte, Joano Mario, William Carvalho, REnato Sanches, André Silva i el propi CR7, tots ells titulars; també hi seran Lopes, Bruno Alves, Moutinho, André Gomes, Eliseu i Quaresma, que van ser a la banqueta. I completen la prellista Renato Sanches, Beto, Antunes, Cédric, Neto, Nélson Semedo, Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Pereira, Martins i Guedes, mentre que seran baixa il·lustres com ara Coentrao. «Fa vertigen veure aquest llistat però sabem del potencial que tenen i ens tocarà patir-ho tot i que veurem el camp ple i nosaltres també intentarem gaudir d’aquest partit», va assenyalar un Koldo que fins dilluns no farà pública la llista de convocats d’Andorra. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT