PUBLICITAT

L'Escola d'Adults inicia el curs amb 400 alumnes

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

L'Aula de Formació de persones Adultes (AFA) de la Seu d'Urgell ha iniciat el curs 2010-2011 amb més de 400 alumnes que s'engloben en un total de 19 grups diferents. Per celebrar l'inici del nou curs, l'AFA va celebrar dijous a la nit la lliçó inaugural a la sala d'actes de l'ajuntament urgellenc, a càrrec de Jordi Ausàs, conseller de Governació i Administracions Públiques

Ausàs va lloar la tasca de la formació continuada per part de les persones adultes que "serveix per posar-se al dia, al nivell que requereix la nostra societat en constant evolució".

El conseller també va subratllar la necessitat d'ampliar coneixements, sobretot en èpoques de crisi, amb l'objectiu de tenir millors oportunitats laborals.

Ausàs va finalitzar la seva lliçó inaugural remarcant la importància d'aprendre per part dels adults l'ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació --les TIC--, ja que "multiplica les possibilitats no només d'empreses i administracions, sinó també dels mateixos ciutadans".

Per la seva part, l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, va agrair la feina dels mestres de l'Escola d'Adults, manifestant que "ajudeu a cohesionar més la ciutat, ajudeu a generar i crear més oportunitats als urgellencs". Batalla també els va donar l'enhorabona perquè "mai és tard per aprendre".

L'acte inaugural del curs de l'Escola d'Adults va ser conduït per la directora d'aquest centre educatiu, Marta Edo.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT