PUBLICITAT

S'inicien les obres de reforma de la plaça del Carme de la Seu

  • Es va millorar l'any 1992 i des de llavors s'han anat realitzant algunes actuacions
  • Colom diu que serà més atractiva, sobretot pel que fa als jocs i a la seguretat
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
La plaça del Carme de la Seu d'Urgell. Foto: AJUNTAMENT DE LA SEU

La Regidoria de Via Pública de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell iniciarà el pròxim dilluns les obres reforma de la plaça del Carme. Aquesta plaça es va reformar l'any 1992 i des de llavors s'han anat realitzant algunes actuacions de manteniment.

El regidor, Miquel Colom, va explicar ahir que aquestes obres significaran una "remodelació quasi total". Colom va remarcar que les obres d'un parc tan cèntric com és la plaça del Carme tenen com a objectiu "fer-la més atractiva i posar-la al dia, sobretot pel que fa als jocs i a la seguretat".

Les obres consistiran en la col.locació de terra de cautxú continu a la part est i se substituiran tres jocs. També es traurà la pista de ciment i es canviarà la situació de la font d'aigua per una amb polsador. Per millorar l'accessibilitat a la plaça, es construirà, on actualment hi ha un parell d'esglaons, una rampa pavimentada amb granet i s'hi col.locaran dues baranes. També es posaran deu mestres de barana que substituirà l'existent a la part nord de la plaça ja que es troba força malmesa.

VEGETACIÓ
Com a mobiliari urbà s'hi instal.laran cinc bancs nous i es deixaran vuit escocells a punt per la plantació de nova vegetació. Pel que fa a la zona sud de la part oest de la plaça, s'instal.larà un nou joc, així com la restauració del joc més gran ja existent, pintant i substituint les parts d'aquesta atracció que es troben en mal estat. La plaça també comptarà amb un nou enllumenat públic amb la instal lació de 14 punts de llum. Les obres tindran una durada de dos mesos i un cost de 96.000 euros. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT