PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de vint expositors al desè Saló de la gent gran

Les jornades comptaran amb zumba i tallers de salut i primers auxilis

Per EL PERIÒDIC

Presentació del Saló de la gent gran, ahir.
Presentació del Saló de la gent gran, ahir. | COMÚ D\'ESCALDES-ENGORDANY
La desena edició del Saló de la gent gran d’Escaldes aplegarà fins a 22 expositors oberts a tot el públic en general, però especialment adreçats al col·lectiu de la gent gran d’arreu del país i també als familiars, cuidadors i professionals que treballen amb la tercera edat. La jornada tindrà lloc aquest dijous a la sala del Prat del Roure, segons informa l’ANA.
 
A part dels expositors, també s’oferiran diverses activitats: una masterclass de zumba, a càrrec de Caldea, un taller d’apps sobre salut i qualitat de vida, a càrrec de la Fundació Crèdit Andorrà, un taller de primers auxilis de la Creu Roja Andorrana i una demostració del departament caní del cos de policia.
 
Els objectius de la proposta del Comú d’Escaldes, amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, són proporcionar informació dels diferents tipus de serveis i propostes dirigides a la gent gran i alhora oferir un espai d’activitats lúdiques i participatives.
 
En la darrere edició, l’any 2015, la jornada va reunir fins a 800 persones. En relació a les jornades d’enguany, la cònsol major, Trini Marín, va comentar que espera que enguany «torni a ser un èxit» i va explicar que fins al saló s’hi desplacen persones d’arreu «representant totes les llars de jubilats del país». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT