PUBLICITAT

Andorra La Vella

Ld’A demana per la caiguda dels ingressos de l’operadora

El conseller Carles Naudi vol saber com es desglossa la facturació del 'roaming' d'Andorra Telecom

Per EL PERIÒDIC

El conseller general Carles Naudi.
El conseller general Carles Naudi. | MARICEL BLANCH
El conseller general del grup liberal, Carles Naudi, troba «molt preocupant» la caiguda de la xifra de negoci d’Andorra Telecom que es quantifica en 13 milions d’euros en només sis mesos. Per Naudi, «aquesta xifra tan alarmant en la caiguda de negocis de la companyia ens obliga a començar esbrinar que està passant a Andorra Telecom». 
 
Per aquest motiu, el conseller ha entrat dues demandes d’informació a Sindicatura per saber com es desglossa la facturació del roaming de la parapública des de l’1 de gener del 2016 fins a l’actualitat. A més, Naudi sol·licita a l’operadora de telecomunicacions que especifiqui el detall mensual dels ingressos. En aquest detall, s’haurà d’especificar quins són els imports rebuts per trucades de veu i per la utilització de dades, i el nombre de clients que han fet servir aquests serveis, entre d’altres. 
 
El conseller també vol el desglossament dels ingressos que percep Andorra Telecom segons les diferents vies de negoci, és a dir: telefonia fixa, telefonia mòbil, servei de televisió, connexions, etc. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT