PUBLICITAT

Santa Maria de Villalba

Montellà es cola al podi en l’escratx a Ullastrell

Plaus és quart i Gerard de la Casa marca el ritme a la categoria turismes

Per El Periòdic

L’Speed Car de Montellà, el cap de setmana passat a Ullastrell.
L’Speed Car de Montellà, el cap de setmana passat a Ullastrell. | Fotoesport
Després del seu pas per Andorra, el Campionat de Catalunya de Muntanya 2017 va viure el seu penúltim capítol el cap de setmana passat amb la disputa de la Pujada Santa Maria de Villalba-Ullastrell, coneguda també com el Memorial Lluís Costa. Els Speed Car dels pilots de l’Automòbil Club, Edgar Montellà i Ramón Plaus, van lluitar pel triomf de la categoria CM Promoció. El Jove Pilot de l’ACA va quedar a tan sols 52 mil·lèsimes de la segona posició absoluta de la prova. 
 
A Ullastrell es van donar cita nou vehicles CM, la millor inscripció de la temporada, amb pilots habituals del Català i uns altres que es van desplaçar des del Pais Basc. Així doncs una excel·lent ocasió per als andorrans, acostumats a lluitar entre ells aquesta temporada, per veure quines eren les seves opcions davant de rivals habituals d’altres certàmens i una carretera plena d’aficionats que van aconseguir que fos una festa.
 
Els pilots de l’Automòbil Club van sortir airosos del seu repte, sobretot Edgar Montellà, que per cert havia estat pare per segona vegada el dijous. Allò li suposaria una enorme injecció de moral, ja que en una primera pujada espectacular va quedar a 52 mil·lèsimes del triomf en CM Promoció i tercer de l’escratx, per darrere de Francesc Munné (Demon Car CM+) i Arkaitz Ordoki (BCR B49-CM). Plaus, un esglaó més a baix: tercer i quart, respectivament.
 
De la seva banda, Gerard de la Casa (aquesta vegada al volant del Subaru Impreza WRC), segueix mostrant la seva superioritat entre els turismes a més de posar en serioses dificultats a algun dels pilots dels CM. Una vegada reeditat el títol de campió de la categoria ara l’objectiu és guanyar a Sant Feliu per fer el ple de triomfs al Català.
PUBLICITAT
PUBLICITAT