PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Guanyar des de la defensa

L’FC Andorra, l’equip menys golejat, visita diumenge a l’EFAC Almacelles, el segon classificat

Per JOAN JOSEP BLASCO

Emili defensa la pilota en el partit contra l’Igualada.
Emili defensa la pilota en el partit contra l’Igualada. | J.J.B.
Una setmana més l’FC Andorra vol conservar la seva condició d’invicte. Diumenge visita al segon classificat, l’EFAC Almacelles, en un matx que es presenta de la màxima exigència. Un dels objectius serà arreglar el problema de gol que té l’equip.
 
El conjunt lleidatà només ha guanyat un cop a les últimes tres jornades, però tot i així «ha començat molt fort la temporada. Té jugadors que en categories inferiors han fet coses molt importants i aquest any ha reunit una plantilla fantàstica i realment serà un partit molt complicat», indica el tècnic de l’FC Andorra, Marc Castellsagué, destacant que «quan genera ocasions té una eficiència molt alta», pel que «serà un partit igualat i l’equip que estigui més eficient de cara a gol s’emportarà el matx».
 
L’únic punt feble dels tricolors en aquest inici de curs està sent l’encert de cara a gol. Aquest «no és un problema tàctic, és una presa de decisió que nosaltres l’associem molt a un factor mental. Durant tota la setmana estem fent un treball específic per intentar solucionar aquesta situació, que entenem que no és d’un dia per l’altre, sinó que és un procés que de mica en mica estem intentant tots posar de la nostra part per solucionar-ho», i està segur que «l’eficiència millorarà». 
 
Poder defensiu / En canvi, defensivament l’equip es mostra molt poderós, sent el menys golejat amb només una diana en contra. Segueix la línia de temporades anteriors en aquest aspecte i «hem donat un plus més a aquest treball amb els conceptes que hem aportat nosaltres. Tot i així considerem que els elogis debiliten i el que no podem fer és refiar-nos d’aquests números que tenim ara tan bons perquè qualsevol moment es poden trencar. Hem de seguir insistint per a què això no canviï i seguir aquesta bona línia». La tasca que es realitza és de «tot l’equip, no és només un fet del porter i la defensa, sinó que el treball defensiu comença pel davanter».
 
El club recorrerà la sanció a Ludovic Clemente de tres partits perquè «considerem que és injusta», ja que l’escopinada a l’àrbitre no va ser voluntària i esperen que es pugui reduir el nombre de partits. Aquesta és l’única baixa. Qui torna a entrar  la convocatòria és el juvenil Ricard Fernàndez.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT