El Lusitans perd la primera plaça davant la UE Santa Coloma

Per EL PERIÒDIC

Instant del partit entre l'Engordany i el Sant Julià.
Instant del partit entre l'Engordany i el Sant Julià. | FAF
La segona volta de la Lliga Multisegur Assegurances arrencava amb dos equips dominant la classificació, però només la UE Engordany va vèncer, quedant-se amb el lideratge en solitari.

Es va imposar a un dels aspirants també al títol, el restaurant Tic Tapa UE Sant Julià, per 1-0. Tot i que els lauredians van tenir un parell d’ocasions clares per marcar, enviant la pilota a la fusta, els escaldencs van imposar-se amb un gol que es va fer esperar, obra de Luigi al minut 88. Qui no va poder mantenir el ritme de l’Engordany era l’altre que començava la jornada com a líder, l’FC Lusitans, que va caure davant la UE Santa Coloma (0-1). Decidia l’enfrontament Crespo al 49. El Vallbanc FC Santa Coloma no va tenir problemes per superar al cuer, el Penya Encarnada d’Andorra (7-0). Juli Sànchez anotava els dos primers gols. Ja a la segona part marcaven Juanfer en dues ocasions i en una Conde, Gabi Riera i Da Costa en pròpia porteria. L’Inter Club Escaldes va imposar-se a al Nóbrega Constructora FC Encamp (4-1) amb remuntada inclosa. El gol inicial de Peña el capgiraven Peralta en dues ocasions, Maicon i Aguilar.