PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Sant Julià acostarà els Vespres d’Estiu als quarts

La programació aposta pel microteatre, dansa, concerts i visites guiades

Per El Periòdic

La cap d’àrea i el conseller de Cultura durant la presentació.
La cap d’àrea i el conseller de Cultura durant la presentació. | ANA / T. N.

Els Vespres d’estiu de Sant Julià de Lòria ja escalfen motors i avui el conseller de Cultura del comú, Josep Roig, i la cap d’àrea, Elisenda Palomares, van presentar la programació per al mes de juliol a l’escenari idíl·lic de Sant Serni de Nagol. Aquesta església i tota la localitat serà escenari d’una de les activitats proposades perquè en aquesta 17a edició s’ha apostat per «ampliar la proposta cultural i artística» dels Vespres d’estiu fins als quarts, i descentralitzar així el nucli de Sant Julià de Lòria, va explicar Roig. S’han previst també activitats a Auvinyà i Aixirivall, i pensant en futures edicions ja s’estudien propostes a d’altres pobles de la parròquia.
Les propostes de microteatre, dansa, concerts, visites guiades i un mos per acabar l’activitat. Uns guies teatralitzats acompanyaran als assistents i es podrà pujar en autobús fins als pobles des de Sant Julià. Les activitats són gratuïtes, ja que són una manera de «descobrir espais de cada quart de manera diferent», amb propostes dramatúrgiques singulars i fantasioses, tal com ha definit Palomares. 


Una altra novetat d’aquests Vespres d’estiu serà el que inaugurarà aquesta edició: un vespre de cinema andorrà. Serà el 2 de juliol a la plaça Major de Sant Julià i s’hi projectaran quatre curtmetratges: Sergi Mas, El pic d’Arcalís, la muntanya solar, La vida quotidiana. Territoris de la memòria. 70 anys de cinema d’Andorra i L’ou de Fabergé. Finalment, repeteixen les activitats esportives dels dimecres, amb classes de txikung, zumba i salsa i bachata. La programació de l’agost, es presentarà més endavant però Roig va avançar que s’assemblarà a la de l’any passat, informa l’ANA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT