PUBLICITAT

La revista 'Cuina' edita un suplement de formatges per la Fira de la Seu

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

La revista especialitzada en gastronomia Cuina ha tret un suplement dedicat als formatges artesans de Catalunya. La publicació d’aquest suplement ha coincidit amb la celebració de la Fira de formatges artesans dels Pirineu en el marc de la Fira de Sant Ermengol. El director general d’Alimentació, Qualitat i Industries Agroalimentàries de Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Joan Gené, ha declarat que els formatges catalans no són gaire coneguts al propi territori i que aquest especial que edita la revista Cuina «donarà a conèixer» un «producte artesà i propi’»de tota la població.

El suplement especial es repartirà amb la revista Cuina d’aquest mes i també a les instal·lacions de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell que es celebra durant els dies 16 i 17 d’octubre.

El director de la revista Cuina, Josep Sucarrats, ha explicat que des de l’editorial s’havia detectat el interès dels seus lectors pel món dels formatges i que el que fa el suplement és explicar el tipus de formatges que hi ha a Catalunya i situar-los en el territori. Sucarrats ha dit que s’han editat 30.000 exemplars dels quals 20.000 es repartiran amb la revista Cuina i els altres 10.000 els repartirà ACREFA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT