PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia deté dos homes per maltractar les seves exparelles

Destaca la detenció d'un resident que va presentar una taxa d'alcoholèmia de 3,29

Per El Periòdic

L’edifici administratiu de la Policia.
L’edifici administratiu de la Policia. | Tony Lara

En només un parell de dies s’han detingut dos homes residents per violència masclista. La primera detenció es va produir dilluns passat el vespre, quan el cos de Policia va ser requerit en un domicili d’Encamp per unes desavinences. En arribar, van veure que l’home, de 28 anys, havia entrat a casa de la seva exparella a través d’una finestra i ella presentava diversos blaus als braços. Quan els agents van procedir a la detenció de l’home, aquest va oposar resistència i va proferir injúries i amenaces contra els agents. Per tot, va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l’àmbit domèstic, violació de domicili, injúries, amenaces, i resistència greu als funcionaris. La segona detenció va ser dimecres a primera hora del matí a Escaldes. Es tracta d’un jove de 23 anys que va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic a la seva exparella.

D’altra banda, entre els 11 delictes contra la seguretat del trànsit, destaca el d’un home resident de 41 anys que va ser detingut per presumptes danys a la barrera d’un aparcament comunal. En realitzar-li la prova d’alcoholèmia, l’home va presentar una taxa de 3,29. 

Així mateix, la matinada de dijous es van detenir dos homes residents, de 24 i 25 anys, per fer uns grafittis a diversos immobles d’Andorra la Vella, entre ells l’ambaixada d’Espanya. Quan la Policia els va retenir, van oferir resistència. Un d’ells també va ser detingut per conduir sota els efectes de l’alcohol. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT