PUBLICITAT

La FAF amplia els equips de base amb dos conjunts

Justo Ruiz assegura que a les categories inferiors «el nivell de competitivitat puja» amb la tasca que es fa

Per Joan Josep Blasco

Martínez i Ruiz, en la presentació de l’acord.
Martínez i Ruiz, en la presentació de l’acord. | FAF

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) segueix ampliant la seva estructura de futbol formatiu. La pròxima temporada comptarà amb dos equips nous, arribant a 300 joves en masculí i femení en les diferents categories.

Els equips acabats de formar són l’infantil B i el cadet B masculins. «Estem creixent», assegura Justo Ruiz, coordinador de la base de la FAF, en una tasca des de l’ens que permet «donar continuïtat a la feina dels clubs». Amb aquesta creació i consolidant els equips existents de l’Enfaf, «el nivell de competitivitat puja. Primer hem de formar als xavals i després que puguin arribar a un somni, que és jugar algun dia a la selecció absoluta».

Patrocini

La federació arriba a un acord amb el Centre Comercial Andorrà (CCA) per un any, amb opció d’ampliar-lo, amb el qual els equips de l’ens passaran a denominar-se Enfaf CCA. Seran un total de 10 entre futbol i futbol sala, tant masculins com femenins. L’acord es produeix per «associar la marca a la base i l’esport femení», assegura Daniel Martínez, director de màrqueting del CCA, a més de tenir l’opció de «donar a conèixer la marca a fora». D’altra banda, la selecció absoluta estrenarà nova samarreta de cara a la Lliga de les Nacions, que arrenca a inicis del mes vinent. La nova elàstica es vendrà de manera exclusiva al CCA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT