PUBLICITAT

L'Alt Urgell s'uneix a la BCN Catalunya Film Commission

  • L'adhesió permetrà enfortir la projecció turística i econòmica de la zona
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

El ple del Consell Comarcal de l’Alt Urgell va aprovar divendres passat la seva adhesió a la xarxa Barcelona Catalunya Film Comission, una entitat que té per objectiu la promoció del país com a espai per al rodatge de pel·lícules i altres productes audiovisuals. El Consell considera que la participació en aquesta xarxa permetrà enfortir la projecció de la comarca i la seva promoció turística i econòmica. L’acord adoptat pel ple del Consell inclou també la formalització de delegacions de representacions dels municipis de la comarca que s’han interessat a formar part de la xarxa, de tal manera que el Consell Comarcal gestionarà tot allò que faci referència a la participació de la comarca de l’Alt Urgell a la Film Commission.

L’adhesió a aquesta xarxa suposarà la presència de l’Alt Urgell a la guia de localitzacions cinematogràfiques, una eina que es posa a l’abast de les productores de cine i audiovisuals d’arreu del món. El Consell Comarcal serà l’encarregat de coordinar la logística respecte a informació sobre les localitzacions, els permisos de rodatge, etcètera.

D’altra banda, el plenari del Consell Comarcal va aprovar també un nou conveni amb l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i l’Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida (ASPID) per a la inserció de persones amb discapacitat. En virtut d’aquest nou conveni, el Consell Comarcal cedirà gratuïtament a ASPID un espai per a entrevistes i una sala per a la realització de les accions de formació, a més d’una aportació econòmica de 1.000 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT