PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La falta de camps afecta al Memorial Jordi Lamelas

L’FC Andorra i la UE Sant Julià han de jugar un partit de menys duració

Per Miquel López-Egea

L’Andorra assoleix l’empat a dos contra el CE Mataró, diumenge.
L’Andorra assoleix l’empat a dos contra el CE Mataró, diumenge. | FCA

L’FC Andorra i la UE Sant Julià disputen avui el Memorial Jordi Lamelas en un context una mica especial perquè s’han vist afectats per la falta de camps de futbol. Aquesta situació provocarà que les dues parts no puguin ser de 45 minuts, ja que els equips disposaran de la Borda Mateu un total d’una hora i mitja i només el tindran disponible entre les 20 hores i les 21.30 hores. Aquest fet es deu al fet que hi ha una gran quantitat d’equips a Andorra que necessiten les instal·lacions d’entrenament i és molt difícil gestionar-ho, sobretot en plena pretemporada.

En aquesta línia, l’FC Andorra, que avui juga el seu darrer duel abans de començar la lliga, s’ha trobat amb problemes per entrenar aquesta pretemporada per la poca disposició d’instal·lacions. Molts cops han patit un canvi de camp o d’horaris a darrera hora o han hagut d’entrenar amb mig camp.

D’aquesta manera, les noves instal·lacions que s’estan construint a la Massana serviran per descongestionar la resta de camps nacionals de manera que s’alleugerà el problema.

No obstant això, en aquest cas, s’havia previst jugar al Camp d’Esports Prada de Moles però aquest ja estava ocupat amb un altre amistós que havia sigut programat amb antelació per l’FC Encamp. Al final, s’ha hagut d’optar per ajuntar el mig camp d’entrenament que li tocava a l’Andorra a la Borda Mateu i l’altre mig que li tocava al Sant Julià durant l’hora i mitja prevista d’entrenament. A més, el Nacional i el Comunal també estan ocupats amb altres compromisos.

En aquest sentit, tal com explica la Federació, el problema es deu al fet que cada any hi ha més equips i que ara comença a entrenar tothom. «La idea del camp de la Massana és donar sortida a això i la Federació ja mira de fer més camps, però és complicat», comenta la FAF,  que fa temps que treballa amb aquesta problemàtica.

Victor Silverio, possible porter

Per altra banda, Victor Silverio, actualment vinculat a l’FC Lusitans, podria passar a formar part de l’FC Andorra un cop es desvinculi el seu club. De moment, ell està predisposat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT