PUBLICITAT

Andorra la Vella

SDP participa en una trobada internacional de l’Aliança Progressista

En la cita es va aprovar una declaració que advoca per les millores laborals

Per El Periòdic

El president d'SDP, Jaume Bartumeu.
El president d'SDP, Jaume Bartumeu. | MARICEL BLANCH

Una delegació d’SDP, encapçalada pel seu president, Jaume Bartumeu, va participar divendres passat en una trobada progressista internacional a Carcassona. Segons es va informar des de la formació mitjançant un comunicat, l’esdeveniment, organitzat pel grup de l’Aliança Progressista de Socialistes i Demòcrates al Parlament Europeu, es duia a terme sotra el lema Notre combat pour le progrès social. Agissons ensemble!


Tal com van explicar, els participants van ser acollits per André Viola, president del Conseil départemental de l’Aude i Enric Andrieu, eurodiputat de Narbona i vicepresident del grup S&D al Parlament Europeu.


La traobada es va cloure amb l’adopció d’una declaració. Segons es va aclarir SDP comparteix el text que es va aprovar i que defensa l’assoliment d’unes condicions laborals més equitatives i l’eradicació de les discriminacions amb la finalitat de reforçar la igualtat d’oportunitats. També van voler insistir en la necessitat d’ajudar els infants a sortir de la pobresa, «un objectiu cabdal compartit amb els progressistes europeus».


En el comunicat també criticar l’acció del govern, lamentant que en un moment de «màxima atenció» en el procés de negociació amb la Unió Europea, DA «no dugui a terme l’actuació necessària per mantenir l’equilibri en les relacions amb els països veïns i, pel contrari, mantingui una permanent actitud de vassallatge amb Espanya». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT