PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Duel complicat del MoraBanc a la pista del Galatasaray

L’equip local té molts jugadors amb un gran potencial individual que poden generar molt perill

Per Miquel López-Egea

El MoraBanc entrena ahir a Turquia.
El MoraBanc entrena ahir a Turquia. | BCA

Després de vèncer a l’UCAM Múrcia en un final d’infart a la Lliga Endesa, demà el MoraBanc torna a l’EuroCup amb l’objectiu de vèncer a la pista d’un dels favorits, el Galatasaray turc. L’equip viatja amb 11 jugadors, sense David Walker, que està lesionat.

L’equip arriba a la competició després de ser eliminat la temporada passada contra el Darussafaka, equip que li va impedir accedir al top-16, objectiu que aquesta temporada es vol aconseguir de totes les maneres possibles.

Per altra banda, el Galatasaray arriba amb un nou entrenador, Ertugrul Erdogan, i ha incorporat a com Aaron Malik Harrison i Nigel Hayes, escortes provinents de l’NBA, a més de l’expivot del Panathinaikos Zach Auguste.

«Són un equip amb un nivell físic important i jugadors que s’equilibren molt en l’u contra u, hem de tenir molta paciència en atac però també en defensa», comentava el tècnic Ibon Navarro. «Potser defensem molt bé durant 20 segons però en els altres quatre, sense cap avantatge podem generar un u contra u i, davant d’això, no ens hem de frustrar», afegia. «Si competim, segur que jugarem un poc millor que el divendres, si fem bé les coses tindrem marge de millora», remarcava el tècnic. 

«No viatgem amb la premissa de jugar perquè no tenim res a perdre, anirem a guanyar, amb molta ambició, hem d’aconseguir treure totes les victòries possibles», concloïa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT