PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Vallbanc reafirma la confiança amb Rodríguez tot i la mala ratxa

L’entrenador colomenc destaca la necessitat de guanyar contra l’Ordino i pensa «a curt termini»

Per Miquel López-Egea

La UE Santa Coloma i el Vallbanc FC Santa Coloma a la Borda Mateu.
La UE Santa Coloma i el Vallbanc FC Santa Coloma a la Borda Mateu. | FAF

Xavi Torné, secretari general del Vallbanc FC Santa Coloma va afirmar rotundament ahir que la confiança amb l’entrenador Marc Rodríguez és «plena» i que «de moment, no ens plantegem res». En aquest context, el Vallbanc suma només sis punts a la Lliga Multisegur Assegurances i tan sols ha guanyat un partit després de sis jornades. Va ser en el duel contra l’FC Encamp, que és l’últim classificat a la competició. A més, diumenge va perdre el derbi contra la UE Santa Coloma per 1 a 2 i se situa a set punts de la primera posició de lliga. Així mateix, els colomencs arribaven a la competició després d’haver-la guanyat durant cinc temporades a les ordres de Richard Imbernón, ara mateix, entrenador de l’FC Andorra. Per si no n’hi hagués prou, els colomencs van perdre la Supercopa d’Andorra davant la UE Sant Julià.

«No m’esperava estar en la posició que estem», reconeixia en declaracions a EL PERIÒDIC el tècnic colomenc. «Però l’hem d’assumir i no ens queda una altra», aclaria. En aquest aspecte, va explicar que aquest fet es produeix perquè «tenim poc gol» i per tant, va exigir als seus jugadors «donar un plus més» perquè «no ho estem fent». «De fet, en el partit contra la UE no vam donar ni un plus més ni un plus menys», sentenciava visiblement preocupat.

Per un altre costat, va remarcar que el fet de no tenir gol «t’acaba condicionant» i a més, va reiterar que «hem d’anar tots a una, fer un millor treball, un balanç defensiu i recuperar». «En general, s’ha de millorar tot, sortir al 100% no serveix», puntualitzava. 

Marc Rodríguez: «Hi ha una bona part de responsabilitat meva, però no m’han dit res, no sóc Lopetegui, aquí es pensa a llarg termini»

Per tant, «tot i el cop moral del derbi», «hem d’anar partit a partit i quan arribi el Nadal ja veurem quins són els objectius», subratllava Rodríguez. «El que està clar és que de moment no em quedo amb res de la feina feta perquè és complicat, potser s’està entrenant millor i tenint millors actituds, però falta més», expressava contrariat. A més, l’entrenador entonava el mea culpa: «Hi ha una bona part de responsabilitat en tot això que és meva». No obstant això, va indicar que «no m’han dit res del club, no sóc Julen Lopetegui, a Andorra les coses van més tranquil·les, es pensa a llarg termini». «Un ja sap com és la figura de l’entrenador però no tinc pressió, ara cal reconduir la situació, canviar la dinàmica i guanyar a l’FC Ordino, després ja veurem a on som i què fem», concloïa el tècnic. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT