PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tal dia com avui de fa 12 anys...

La CASS pronostica 34.000 pensionistes al 2025

Per El Periòdic

La portada del 20 d'agost del 2017.
La portada del 20 d'agost del 2017. | El Periòdic
  • La CASS pronostica 34.000 pensionistes al 2025. Un estudi econòmic de l’Organització Iberoamericana de Seguretat Social sobre el sistema de pensions andorrà va concloure que l’any 2025 hi hauria al voltant de 34.000 pensionistes, amb una pensió mitjana de 666 euros.
  • Catalunya podria mantenir la suspensió de la caça d’isards. La Generalitat de Catalunya va anunciar que no es pronunciaria sobre la possibilitat de caçar isards fins que tingués coneixement del cens definitiu per saber si la població s’havia recuperat del pestivirus. 
  • L’anorèxia experimenta un important creixement. Malgrat no disposar de dades concretes, alguns metges del Principat van alertar que havien començat a detectar aquest trastorn alimentari en dones d’entre 40 i 50 anys.
  • El Trial d’Arinsal aplega fins a 270 pilots. La setena edició de la prova va ser tot un èxit de participació i, entre d’altres, va destacar el podi del junior Iván Peydró, que va acabar amb 38 punts.

El protagonista

El secretari d’organització dels Verds, Juli Fernández, va assegurar en una entrevista a EL PERIÒDIC que l’objectiu de la formació era «posar la veu crítica de la societat andorrana», però que no li preocupava obtenir una cadira al Consell General. «La cadira l’hem d’aconseguir amb la nostra feina», va manifestar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT