PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El congrés de la CEF mostra tota l’essència de la fotografia

Diverses exposicions omplen d’imatges indrets del país

Per El Periòdic

Fotografies de l’exposició del Premi Nacional de la CEF.
Fotografies de l’exposició del Premi Nacional de la CEF. | ANA

El congrés de la Confederació Espanyola de Fotografia (CEF) es realitza a Andorra per tercera ocasió. L’esdeveniment, que suma 33 edicions, ve acompanyat de diversos actes, amb exposicions en diferents ubicacions del país. A més també es farà entrega del Premi Nacional de la CEF.

Ahir es va inaugurar l’exposició per aquest guardó, a la sala d’exposicions de l’ambaixada d’Espanya. Els tres finalistes són Juan Luis Durán, Manuel Viola i Oscar Mansa. La mostra compta amb 10 fotografies de cadascun dels autors. Fins a set es van presentar per optar a ser el guanyador del Premi Nacional. Van ser-hi presents a la inauguració Joan Burgues, president de la federació andorrana de fotografia i al mateix temps vicepresident de la federació internacional; Àngel Ros, ambaixador d’Espanya; Xavier Espot, cap de Govern; i Raimon Moreno, president de la federació espanyola, qui va fet entrega de la insígnia de plata de la CEF a Andorra.

Entre les exhibicions del congrés hi ha una gran varietat de mostres que es troben distribuïdes en diversos indrets del país, com l’exposició fotogràfica als carrers d’Ordino o la d’Olympus Cuentos para quererte mejor d’Àlex Rovira, ambaixador del CEF, a la sala de la Consòrcia del Comú d’Andorra la Vella. Aquestes dues mostres es van inaugurar ahir. Avui s’inaugurarà una exposició de la Federació Andorrana de Fotografia a Illa Carlemany i la de la 28a FIAP Biennal Color Espanya.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT