PUBLICITAT

Andorra la Vella

El VPC acaba la primera volta en quarta posició

Els tricolor guanyen l’Olympique Montredonnais i somien en les fases d’ascens

Per Anna Ribas

El VPC en un partit anterior a l’Estadi Nacional.
El VPC en un partit anterior a l’Estadi Nacional. | MARICEL BLANCH

Llicència per somiar. Això és el que s’ha guanyat el VPC Andorra després d’acabar la primera volta de la competició quarts i, per tant, situats entre les posicions que optarien a l’ascens. Els de Xepi Garcia van guanyar ahir l’Olympique Montredonnais de 20-15 i l’entrenador va valorar que la clau per assegurar l’ascens és aprendre a mantenir la intensItat de l’arrencada del duel d’ahir durant tot el partit.

«Hem començat molt bé, estic molt content de com hem iniciat el partit però ens hem anat diluint a mesura que passava el temps. La veritat és que al final hem patit una mica, i això no és gaire esperançador. Hem de veure quins errors hem comès i polir-los perquè, tot i que hem guanyat no ens podem quedar només amb la victòria. Si volem lluitar per quedar-nos a dalt, hem de millorar», apuntava.

Un dels punts forts de l’equip és la defensa però ahir no va ser satisfactòria: «Al principi sí però al final del partit hem tingut problemes perquè ens han remuntat quan la diferència era de 14 punts i s’han quedat a 5. No estic gaire content dels últims 20 minuts, quan hem fallat en defensa».

Per contra, Garcia va comentar abans del partit que era indispensable donar velocitat a la línia de tres quarts i en el duel d’ahir es va notar una certa millora «Ha estat una  de les nostres claus al principi del partit, hem dinamitzat molt bé i els hem fet molt mal però no ho hem pogut mantenir fins al final del partit. Això és el que hem de millorar perquè el potencial el tenim», exposava.

Després del partit d’ahir, el tècnic va indicar que de cara a la segona volen «millorar la prestació d’aquesta primera volta, i més sabent que tindrem més partits a casa. Ens hem de fer forts a casa perquè serà una de les clau per optar a les fases d’ascens. Hem de seguit treballant». Han de seguir treballant per polir errors però la realitat és que en el debut a Honor ja estan molt ben situats, i això els dona llicència per somiar: «Tot i que és una nova categoria i evidentment l’objectiu principal és mantenir-se, ara mateix som quarts».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT