PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Plantilla de rècord

Diagne bat la marca històrica del club en rebots ofensius i, amb Jelínek i Walker, en podrien batre d’altres

Per Anna Ribas

Els rècords històrics del club.
Els rècords històrics del club. | Pako Temprado

De rècord. Així és la plantilla de la qual el MoraBanc Andorra disposa actualment. I és que el pivot Moussa Diagne va batre el rècord històric de rebots ofensius i es col·loca en primera posició amb una suma de 152. Però això no és tot. El senegalès es troba molt ben posicionat per a trencar-ne d’altres. Amb els seus tres anys al club, el jugador és segon en el rècord d’esmaixades amb un total de 75 i es troba a 20 del primer classificat: Giorgi Shermadini. A més, Diagne és tercer en el rànquing de rebots totals (433). El segon lloc l’ocupa Shermadini (473) i Daniel Godfread (511) és primer. En els rebots defensius també ocupa aquesta posició, precedit dels mateixos jugadors.

D’altra banda, el senegalès és quart en tirs lliures (201) a 80 del bronze que ostenta José Luís Llorente. El pivot de 2,11 també està ben posicionat en les faltes rebudes i en els taps, on entra al top 5. Diagne ha rebut un total de 286 faltes en el que porta al club, una dada que va lligada amb l’anterior i que no sorprèn si es té en compte l’habilitat del jugador per carregar de faltes el rival i esgarrapar punts des de la línia de 4,60 metres.

Quant als taps, n’ha fet 36 i el podi és accessible abans d’acabar el curs, ja que el quart és Eric Anderson amb 37 i el tercer, Ricky Brown amb 40. Per últim, cal destacar que el senegalès ostenta la sisena posició si parlem de valoració: suma 926 punts. De fet, Diagne va ser MVP del mes de març.Tot i això, si continua amb les xifres que obté últimament, podria escalar posicions fàcilment.

Però el pivot no és l’únic que està ben posicionat en el rànquing dels rècords històrics del club.

David Jelínek

El txec du penjada la medalla de plata dels triples amb un total de 157 tirs i només el precedeix Conner Henry amb una suma de 215. Un mèrit que el porta a ser un dels jugadors que més puntuació ha obtingut. L’escorta és quart i suma 1.009 punts vestint la tricolor. D’altra banda, es troba novè en diverses categories: assistències (146), minuts jugats (2.120) i tirs lliures (156). Així mateix, és desè si parlem de recuperacions, n’acumula 55.

David Walker

El nord-americà va començar la seva carrera com a jugador professional de la mà del MoraBanc Andorra, i des d’aleshores ja suma quatre temporades a l’equip. Aquest fet el fa ser el jugador actual que més minuts ha acumulat portant la samarreta tricolor, concretament 2.226, una xifra que el situa sisè en el rànquing del rècord històric. Però si hi ha quelcom que faci destacar l’aler és la seva capacitat de generar espectacle. Per això no sorprèn que sigui quart pel que fa a esmaixades (54) i que tingui el podi a tocar, ja que el tercer és Daniel Godfread, que en suma 62. On també és quart és en els llançaments de tres punts, on n’acumula 132 i el precedeix Andrew Albicy amb 142. A més, Walker està ben posicionat pel que fa a les puntuacions, on és setè amb 774 punts. D’altra banda, és novè en recuperacions (59) i desè pel que fa a les assistències (140).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT