PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Doria agafa sensacions al canal olímpic de Tòquio

La palista hi estarà fins al 2 de desembre

Per Anna Ribas

Mònica Doria durant la seva recepció a Govern.
Mònica Doria durant la seva recepció a Govern. | MARICEL BLANCH

La palista Mònica Doria va viatjar el 20 de novembre a Tòquio per poder agafar sensacions al canal en el qual es disputaran els Jocs Olímpics l’estiu que ve. L’atleta va ser la primera andorrana a obtenir la plaça olímpica i té programats tres viatges més al Japó, a part d’una estada a Austràlia per poder entrenar amb calor, ja que a l’hemisferi sud és estiu.

Respecte al primer contacte amb el canal de Tòquio 2020 va expressar que «ja fa uns dies que hi estem entrenant i és un canal una mica diferent com podria ser el de Londres o el de Rio però segueix sent del mateix estil. Seguim entrenant, no tant pel que fa als moviments d’aigua i les línies, però la veritat és que estic molt motivada». Així mateix, va expressar que «estic molt contenta d’estar aquí, és una experiència única.

A més, és la primera vegada que estic al Japó i estic molt feliç de poder remar a un canal olímpic com és el de Tòquio». La primera estada al país nipó de l’andorrana finalitzarà el 2 de desembre i tornarà als Pirineus per seguir entrenant. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT