PUBLICITAT

La Massana

Molné vol complir amb tot el programa electoral

Baró presenta l’Ordinació de la Funció Pública

Per El Periòdic

Molné jura el càrrec com a cònsol major.
Molné jura el càrrec com a cònsol major. | Comú de la Massana

Per primera vegada la Massana comptarà amb dues dones cònsols. Olga Molné i Eva Sansa prenen el càrrec de major i menor, respectivament, després d’haver fet aquest matí el jurament del càrrec, igual que van fer la resta de consellers, en una parròquia en la qual en els darrers comicis només es va presentar la candidatura de Ciutadans Compromesos.

La meitat de l’equip comunal compta amb experiència a la corporació. A la tradicional sessió dels Sants Innocents es va designar a Jordi Areny com a conseller major, Josep Maria Garrallà, com a menor i Sergi Gueimonde com a capità. Molné va assegurar que en els pròxims quatre anys se centrarà en “treballar per la parròquia” i en “tirar endavant per complir amb tot el programa electoral”. El cònsol sortint, David Baró, va destacar que aquest és “un dia històric” pel fet que dues dones ocupen el càrrec de cònsols.

Ordinació de la Funció Pública

Abans de la sessió en la qual es nomenava els nous càrrecs, Baró va presentar, en sessió ordinària de Consell de Comú, l’Ordinació de la Funció Pública, que segueix en gran part les directrius establertes per la llei però “introduint un marc normatiu amb l’objectiu principal d’assegurar la qualitat professional dels treballadors del Comú de la Massana”, com assenyalava el cònsol sortint. D’aquesta manera es preveu possibilitats de formació i desenvolupament professional, la mobilitat del lloc de feina dins la mateixa corporació o a una altra administració, i mesures de seguretat i salut en el treball. Com a principal novetat, el text introdueix l’opció de la jubilació anticipada. Pel que fa al règim retributiu, es mantindran els triennis i s’afegeixen dos nivells a la graella salarial, el de comandament i un base.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT