PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Comunal comptarà amb grades portàtils per als Jocs del 2021

Marsol revela aquesta possibilitat després que no es reformi la infraestructura

Per Miquel López-Egea, Adrià Esteban

L'Estadi Comunal.
L'Estadi Comunal. | Comú d’Andorra la Vella

Unes grades portàtils apunten a ser la solució d’aforament de cara als Jocs dels Petits Estats d’Andorra 2021 si finalment no es fa una reforma total de l’Estadi Comunal, tal com va revelar la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol.

En aquest sentit, Marsol va explicar a EL PERIÒDIC que «no està decidit del tot» però que «el més probable» és que s’arregli el tartan de la pista d’atletisme i que «es posarà alguna part mòbil pel que fa a graderies, a la part de baix, com ja s’ha fet alguna altra vegada». En aquest aspecte, va recordar «el 12 d’aquest mes obrim el plec de bases i a partir d’aquell moment veurem el termini estimatiu, per tant, el més probable és que s’esperi».

En aquest aspecte, respecte al fet que no es pugui fer una renovació total del tartan, va voler subratllar que «s’ha de fer l’últim perquè és el més delicat» i «el que no podem fer és canviar la gespa amb aquest ja instal·lat». Per tant, va fer èmfasis en el fet que «el més prudent és actuar així» per aconseguir que el Comunal «estigui en les millors condicions». 

A més, va deixar oberta la porta al fet que finalment si es pot tenir tota la instal·lació per als Jocs: «Si ho podem tenir, ho sabrem en quinze dies». També va confirmar que es farà la zona de llançament però que no es farà cap obra important, encara que «potser hem de pintar». En conclusió «farem manteniment i si s’ha d’arreglar alguna cosa, ho farem», explicava pel que fa als vestidors o a qualsevol part de la instal·lació, tot i que va deixar molt clar que «no tenim previst fer cap reforma perquè no volem gastar». Així mateix, va manifestar que si es reformés «d’aquí a dos anys l’hauríem de tirar a terra». «Farem que funcioni i que estigui tot correcte, però m’espero a veure les idees i què ens permet», concloïa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT