PUBLICITAT

L’Aeroport d’Alguaire rep els primers esquiadors suecs

El turoperador Quality Travel organitza vols cada diumenge fins al març

Ahir va aterrar a l’Aeroport de Lleida-Alguaire el primer vol dels deu que el turoperador Quality Travel organitza aquesta temporada per portar esquiadors suecs a les pistes andorranes i, per segon any, també a Baqueria Beret. Hi haurà vols cada diumenge fins a finals de març. La majoria dels passatgers van a esquiar a les pistes andorranes però ahir  també n’hi havia onze que van optar per anar a l’estació aranesa de Baqueira-Beret. Quality Travel és l’únic turoperador que enguany opera a Alguaire, després que el passat octubre el britànic Neilson confirmés que deixava de portar vols xàrters a l’aeroport lleidatà arran de la fallida de Thomas Cook.

El vol procedent d’Estocolm va aterrar a l’aeroport de Lleida-Alguaire a les 13:10 hores, tres quarts d’hora abans del previst, ja que l’arribada estava programada a les 13:55 hores. A les 14:00 hores l’avió va tornar a marxar a Estocolm amb turistes que havien arribat fa uns dies a l’aeroport de Barcelona. Així, des d’ahir i fins a finals de març cada diumenge l’aeroport lleidatà rebrà vols procedents de diverses localitats de Suècia.

Quality Travel també va portar esquiadors a Baqueria-Beret des de l’aeroport de Tolosa de Llenguadoc. La guia encarregada d’acompanyar els esquiadors suecs a Baqueria-Beret, Susanna Kalean, va explicar que l’any passat els clients van marxar satisfets i que enguany n’hi ha més que van optar per visitar l’estació aranesa. Pel que fa el perfil d’aquests, va dir que la majoria són «bons esquiadors» que ja han estat a Andorra però que aquesta vegada han volgut descobrir «altres destinacions». Dos dels passatgers, Viking i Sofia, van explicar que és la primera vegada que aniran a esquiar a Andorra. «Probablement és un bon lloc per anar a esquiar i amb bon temps», va dir Viking mentre que Sofia va explicar que normalment esquia a Suècia però que aquest any uns amics seus van trobar el viatge de Quality Travel i ella s’hi va voler sumar perquè creu que Andorra és un país «emocionant» i «nou». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT