PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La Seu busca voluntaris pel pas de la Volta a Catalunya

Col·laboraran amb la Policia Municipal per controlar les cruïlles dels carrers

Per El Periòdic

El cartell de l’Ajuntament de la Seu.
El cartell de l’Ajuntament de la Seu. | RàdioSeu

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell busca voluntaris per col·laborar amb la Policia Municipal en el control de les cruïlles dels carrers de la Seu d’Urgell per on passarà l’etapa reina de la Volta Ciclista a Catalunya, el pròxim 26 de març, de les 13.30 a les 15.30 hores. Les persones interessades poden apuntar-se a través d’Internet, informa Ràdio Seu.

 

Aparador de nivell

El recorregut pel centre urbà permetrà que la Seu d’Urgell torni a ser l’aparador d’una prova esportiva de primer nivell. El pilot passarà per les avingudes de Guillem Graell, Garriga i Massó i Pau Claris, i continuarà pel carrer de Sant Ot, el passeig de Joan Brudieu i el Camí de la Palanca. Tot seguit, els ciclistes recorreran els carrers de Circumval·lació i Iglesias Navarri, i enllaçaran amb l’avinguda del Salòria, on es disputarà l’esprint intermedi de l’etapa. La sortida de la Seu d’Urgell serà per l’avinguda del Valira, fins enllaçar amb l’N-260.

El Servei d’Esports va remarcar que l’arribada de la Volta Ciclista a Catalunya a la ciutat és «un repte important, a l’alçada dels que s’han afrontat en altres ocasions, ja que comporta una logística molt important en el control viari». L’Ajuntament urgellenc subratlla que la Policia Local i el Servei d’Esports de l’Ajuntament urgellenc, juntament amb els organitzadors de la cursa i els Mossos d’Esquadra, treballen per garantir la seguretat dels participants i per aconseguir que la Seu d’Urgell «torni a fer palesa la seva capacitat organitzativa i el seu esperit de ciutat d’esport».

 

El centenari de la prova

La cursa, que enguany celebra la seva 100a edició, tindrà novament Calella com a localitat de sortida i arribada de la primera etapa, que ja posarà a prova als corredors amb un recorregut de mitja muntanya. La segona etapa presentarà una de les principals novetats d’enguany: una contrarellotge individual de 21,1 quilòmetres per les carreteres del Pla de l’Estany, amb sortida i arribada a Banyoles. D’aquesta manera, la Volta recupera una disciplina que la cursa no celebrava des de 2007. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT