PUBLICITAT

Nova campanya dels comerços de la Seu d'Urgell per la participació del Cadí a la Copa

Se sortejaran entrades de partits i vals de compra

Per El Periòdic

Imatge promocional de la campanya
Imatge promocional de la campanya | RàdioSeu

La Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell engega una campanya promocional vinculada a la participació del primer equip del Sedis Bàsquet, el Cadí La Seu, a la Copa de la Reina. Els usuaris dels comerços locals hi poden participar fins al 28 de febrer i guanyar diversos obsequis oferts pel Sedis, juntament amb vals de compra
Sota el lema ‘Omple el teu tiquet i encistella amb la Unió de Botiguers’, per participar a la campanya només cal escriure el nom i el telèfon de contacte als tiquets de cada compra realitzada en qualsevol dels establiments adherits i, tot seguit, dipositar-los a l’urna instal·lada a l’Espai Ermengol o bé a la recepció del Palau d’Esports. La data límit per lliurar els documents de compra serà dissabte vinent dia 29, a les 6 de la tarda. Aquell mateix dia, en el marc dels partits programats al Palau d’Esports, es farà el sorteig dels premis.
Se sortejaran entrades per veure els últims partit d’aquesta temporada del Cadí La Seu i pilotes signades per les jugadores, així com vals de compra per als establiments de l’UBSU.  Els resultats es donaran a conèixer en els dies posteriors. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT