PUBLICITAT

La Massana

Escola bressol i esplai Neverland

«Som l’única escola bressol de país que treballa amb teràpia canina, musicorisoteràpia i mindfulness»

Escola Bressol Neverland
Escola Bressol Neverland

 

L’escola bressol i esplai Neverland fa més de dos anys que va obrir les seves portes a La Massana. Al capdavant de l’equip es troben la Patricia Queiròs i la Nair Bebiano, com a gerent i directora, amb una extensa experiència com a educadores. En l’actualitat, són l’única escola bressol i esplai del Principat que treballa amb teràpies complementàries com ara la canina, musicorisoteràpia o mindfullness. Amb elles, a més de donar eines didàctiques i lúdiques als infants i joves, també els ajuden a potenciar el seu nivell motor, cognitiu, social i emocional.

 

«Neverland és un espai pensat per potenciar l’aprenentatge i l’autonomia dels més petits»

Musicorisoteràpia
Musicoteràpia

Per a la gerent i educadora de Neverland «obrir aquesta llar d’infants i l’esplai ha estat un somni». Tant ella com la Nair (directora i educadora) tenien molt clar el que volien oferir. D’una banda, una escola bressol on acullen infants de 4 mesos a 3 anys, en grups reduïts i amb horaris flexibles on mitjançant l’educació emocional, l’estimulació primerenca, el mètode Montessori i la iniciació als idiomes poguessin crear diferents activitats que afavoreixin el seu creixement psicològic i físic. Segons Patricia, «volem que quan els infants surtin d’aquí per a anar a maternal siguin més autònoms i confiats». Per aconseguir-ho, van crear un nou projecte educatiu en el qual afirma comptar amb la complicitat dels pares: «estan molt implicats en les activitats de l’escola i això és molt important».

«Potenciem el joc com una eina fonamental per l’aprenentatge de l’infant»

D’una altra banda, Neverland també és un esplai per a infants de 3 a 14 anys, que es beneficien de les teràpies canines, musicorisoteràpia i mindfulness, a més de altres activitats com arts plàstiques, tallers sensorials, tallers de cuina, ball; amb els més grans, «fem sortides més educatives i culturals; hem anat, entre d’altres, a Naturlàndia, a Caldea, al Museu Thyssen o al Museu del Còmic».

La Nair diu que «aquestes teràpies són per a tothom. No cal patir una malaltia per fer-les, ja que són beneficioses per a qualsevol persona». Per això, amb CanisGrup, els infants i joves mantenen un contacte directe amb una instructora, la Laura, i gossos certificats pel Govern d’Andorra, fet que els permet millorar el seu desenvolupament psicomotor i de llenguatge a la vegada que promou la seva autoestima i les relacions socials.

Teràpia Canina
Teràpia canina amb CanisGrup 

«Saber regular les seves emocions farà del nen una persona més confiada i estable»

Pel que fa a la musicorisoteràpia, cada setmana, la Nair, creadora de MusicoSmile a més directora de l’escola, barreja la musicoteràpia amb la risoteràpia per ajudar els nens a socialitzar i a potenciar el llenguatge i les emocions, a més de gaudir de la música amb jocs. Amb Si Mindfulness, la Clàudia, psicòloga, els ajuda a desenvolupar una atenció més gran a les emocions, els pensaments, la respiració i la consciència corporal.

Mindfulness
Sensorial

Finalment, cal destacar que Neverland, no només es preocupa de donar les millors pautes educatives i lúdiques als seus alumnes, sinó que també cuida molt la seva alimentació. Per això tenen cuina pròpia i aposten per un menjar ecològic i casolà.

 

Escola Bressol Neverland

A 100 metres de la Ctra. D’Anyós

AD 400 La Massana

Telèfon: +376 384 171

www.escolabressol.info

[email protected]

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT