PUBLICITAT

A ASSAP Assegurances les persones són el més important

Per El Periòdic

ASSAP
ASSAP

Guanya tranquil·litat amb ASSAP assegurances

Des del passat mes de març, hem estat conscients que les nostres vides poden patir un canvi de 365 graus. Les conseqüències econòmiques i sanitàries estan resultant catastròfiques i les mesures de seguretat com dur mascareta, rentar-se les mans i mantenir la distància física són pautes de prevenció que hem incorporat sine die.

La Covid-19 ha posat el focus sobre una realitat desconeguda: que la gran majoria de les companyies asseguradores no cobreixen la pandèmia ni les seves conseqüències. Precisament per aquest motiu, resulta tan important que la gent es protegeixi contractant totes aquelles pòlisses que poden ajudar-la davant altres circumstàncies adverses. Com per exemple,  comptar mínimament amb una assegurança de vida per a cobrir una invalidesa. Totes les casuístiques que es pot cobrir a nivell d’assegurances sempre són un guany. Es a dir, que tot el que ens pot ajudar a protegir-nos a nivell personal i familiar sempre suma.

Avui dia resulta fonamental estar cobert, ja que no estem lliures de patir una situació sobtada i hem de viure amb unes dosis més altes de tranquil·litat que redueixin la sensació de fragilitat. Estar cobert econòmicament davant un sinistre personal ens pot facilitar la vida i per això resulta una idea excel·lent la contractació d’una assegurança de salut i una altra de vida.

 

ASSAP Assegurances

ASSAP Assegurances és una corredoria d’assegurances amb més de 40 anys d’experiència en el sector al Principat i per això s’ha convertit en tot un referent amb un ventall de més de 50 productes i un servei professional però a la vegada molt proper. Com confirma Alba López, directora comercial d’ASSAP Assegurances, «oferim als nostres clients un servei exemplar a un cost just, que proporcioni tranquil·litat i seguretat, gràcies al treball dels nostres professionals i a la garantia de les companyies de referència amb les quals col·laborem. La nostra màxima premissa és la d’oferir un bon assessorament».

 

A ASSAP Assegurances les persones són el més important i sempre busquen productes i solucions personalitzades que s’adaptin a les necessitats de les persones que confien en les seves assegurances.

 

Asseguren allò que no té preu

Per a ASSAP Assegurances la vocació de servei és fonamental i per això dues de les assegurances que més recomanen són les de vida i salut, aspectes que valoren am la màxima cura per donar el millor servei al seus clients i més en aquests temps de crisi sanitària. Com reflexiona Alba López, en molts casos hauria de ser imperatiu comptar amb un d’aquestes pòlisses, ja que hi ha moltes persones que per le seves favorables circumstàncies econòmiques «viuen el dia a dia amb la despreocupació que no els hi passarà res, no pensen en aquests productes, però els accidents passen i malauradament més sovint del que ens pensem».

 

Assegurances de salut

  • Complement bàsic de la CASS: reemborsament de la part complementària que no abona la CASS a Andorra.
  • Complement ampliat de la CASS: reemborsament de la part complementària que no abona la CASS a Andorra + 100% de les despeses mèdiques als centres concertats d’Espanya.
  • Subsidi: complement salarial en cas de baixa mèdica per malaltia o per accident que no cobreix la CASS. Comptar amb aquesta assegurança és molt important davant aturs laborals de més de dos mesos.

 

Assegurances de vida

  • Vida: garanteix la protecció de les persones que l’assegurat té a càrrec i el nivell vida de la família, així com les despeses econòmiques en cas de mort, accident, invalidesa parcial o absoluta, etc.
  • Accidents: hi ha professions d’alt risc i aquesta pòlissa garanteix una indemnització per als beneficiaris en cas que l’assegurat tingui un accident amb resultat de mort o pateixi una invalidesa parcial o absoluta.

 

ASSAP ASSEGURANCES

Av. Enclar, 26 Santa Coloma (Andorra la Vella) Principat d’Andorra

Tel. (+376) 729 029

Whatsapp: +376 699 200

Web: www.assap.ad

Instagram: @assap_assegurances

Facebook: @assap.assegurances  

 
 
 

    Comenta aquest article

    PUBLICITAT
    PUBLICITAT