PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Rotary Club ajuda prop d’una seixantena de famílies per Nadal

L’import destinat en la campanya va ser d’un total de 6.000 euros

Per El Periòdic

Lliurament dels capons a les famílies per Nadal.
Lliurament dels capons a les famílies per Nadal. | Creu Roja Andorrana

Un total de 58 famílies van rebre un capó per fer un àpat nadalenc, dins de la  campanya solidària nadalenca a benefici de la Creu Roja engegada pel Rotary Club Andorra, i que es va desenvolupar sense imprevistos i tal com estava prevista. A més, aquesta també ha permès a 26 famílies amb fills escriure una carta al Pare Noel per demanar-li articles de necessitat, llibres i joguines per un valor de 60 euros. 

Segons van exposar ambdues entitats a través d’un comunicat conjunt, la doble jornada de recollida de regals el dimecres 23 a la tarda, i de capons el dijous 24 al matí, va ser tot un èxit i totes les famílies convocades van acudir-hi. Així mateix, les que comptaven amb infants en particular, van mostrar al seu agraïment destacant l’emoció dels fills en veure tot el que el Pare Noel els portava. Va ser el cas d’una família monoparental al Pas de la Casa, que va assegurar que aquest és el millor Nadal que ha passat i va agrair al Rotary Club la iniciativa.

És per aquest motiu que des del Rotary Club es van mostrar molt satisfets d’haver pogut ajudar aquestes famílies, i van donar les gràcies al Centre Comercial Andorrà (CCA) que se sumés a l’acció. En aquest sentit, el president de l’entitat benèfica va ressaltar la importància de dur a terme gestos com aquests en dies tan complicats. L’import destinat pel Rotary Club Andorra a la campanya va ser de 6.000 euros. 

Segons recull el text, el compromís i l’aliança entre les dues entitats benèfiques es remunta a la creació de la Creu Roja Andorrana, a iniciativa del Rotary Club Andorra constituït ara fa 42 anys, i quan el seu president, Antoni Aristot, va fundar l’organització d’ajut humanitari Creu Roja Andorrana.
D’altra banda, el Rotary Club Andorra també va destacar que participa amb una important dotació econòmica en el programa de primers auxilis per a infants, altrament conegut com a PAPI, que la Creu Roja Andorrana realitza des de l’any 2009, i va adreçat als alumnes del darrer curs de primària dels tres sistemes educatius presents al Principat. 

Cal recordar que el Rotary Club d’Andorra és una entitat benèfica que, durant els seus més de 40 anys d’història «sempre ha volgut estar, des de la solidaritat i el compromís, al costat dels projectes humanitaris que es fan a Andorra».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT